IM general 50 år

I sidste uge fyldte Indre Missions generalsekretær, Jens Olesen, 50 år.

Jens Olesen

Han er opvokset i Løsning ved Hedensted og var allerede som ung aktiv i det lokale Indre Missions ungdomsarbejde, som var et pionér-arbejde på det tidspunkt.
Jens Olesen er oprindelig uddannet som bankassistent i Den Danske Bank. Han har været en meget engageret støtte i forbindelse med Menighedsfakultetet i Århus. Her blev han i 1982 forretningsfører. I 1985 blev han ansat som leder af Indre Missions ungdomsarbejde på landsplan og i 1990 var han landssekretær, før han i 2000 blev generalsekretær for Indre Mission. Jens Olesen er bosat i Børkop, hvor han bor med familien, hustruen Bente og deres tre voksne børn. Han sidder desuden med i menighedsrådet i Gauerslund sogn, hvor han de seneste år har fungeret som formand.
Schwartz