Julen varer lige til påske

En del af de familier, der fik julehjælp i december, var med, da Frelsens Hær holdt påskefest i Valby, i Templet og på Østerbro under overskriften ”Julen varer lige til påske”. – Ideen med arrangementet er at knytte kontakt til julehjælpsmodtagerne, så de bliver opmærksomme på Frelsens Hærs øvrige tilbud, skriver hærens hjemmeside. Tidligere stod Socialtjenesten for påskefesten, der blev holdt i Templet. Men i år blev ”Julen varer lige til påske” arrangeret af de lokale korps i Valby, i Templet og på Østerbro, så deltagerne kunne komme det sted, der lå tættest ved deres bopæl.
Op mod 150 mennesker var med, da Valby Korps lagde ud med det første af de tre påskearrangementer midt i april, hvor bugtaleren Signe (fra ”Scenen er din”) optrådte med dukkerne Frække Rikke og Gilbert. Senere dukkede julemanden op og tryllede. Ind imellem spillede Valby Musikkorps, Børnegospel sang, og dansegruppen Let’s Dance dansede.
-nord