Bonnke vil hjælpe kristne i Europa

Den tysk-afrikanske evangelist Reinhardt Bonnke, som har været redskab til, at millioner af afrikanere er blevet kristne, vil nu hjælpe de få troende i det gamle ”kristne” Europa til at vinde europæerne tilbage til Kristus.I den kommende tid lancerer han et nyt materiale med bøger, dvd, powerpoint, flyers osv. Budskabet i det er: ”Ny kærlighed til Jesus. Ny kærlighed til de ikke-kristne. Vær udadrettede i menighed og cellegruppe!”
Materialet bliver i Danmark første gang præsenteret i forbindelse med bededagen Valdemarsdag den 15. juni, som holdes i Pinsekirken på Viborgvej 173 i Århus om eftermiddagen.
Her kommer Thomas Meyer fra Christ for All Nations og fortæller om det. Bonnke kommer den 18.-24. september til Norge til den europæiske konference ”Pinse for alle”, der markerer 100-året for pinsevækkelsen i Europa. Der er også ubekræftede rygter om, at Bonnke kommer til Danmark i år.
Henri