Forbøn for Danmark i Århus på Valdemarsdag

På Valdemarsdag faldt Dannebrog i følge legenden ned fra himlen. Fredag den 15. juni beder kristne i Århus om, at Guds Ånd må falde over Danmark.

Anders Ova underviser om bønnens betydning

Det er Pinsekirken i Århus og Kristent Bibel- og konferencecenter, som inviterer til bøn for Danmark på Valdemarsdag.
Bededagen starter med undervisning om eftermiddagen, hvor Anders Ova vil undervise i bønnens betydning. Han har siden 1991 været lærer på bibellinien på Mariager Højskole. Derudover er han forfatter til flere bøger og for tiden aktuel med bogen ”Guds hemmelighed”.

David Hudson

David Hudson taler og betjener

Bededagen vil blive afsluttet med en festaften med masser af lovsang og bøn. Her vil David Hudson tale og betjene mennesker med sin profetiske gave. David Hudson er født i Phoenix og opvokset i Flagstaff, Arizona. I 1975 blev han gift med Patricia, og de har fem børn, Jennifer, Paul, Samuel, Aaron og Anna. For øjeblikket bor han i Älmhult, Sverige. Han har gennem flere år besøgt Danmark, hvor han har talt i menigheder.
Schwartz