Koncert med Andraé Crouch flyttes til større spillested

Gospelartisten Andraé Crouch og de verdenskendte musikere fra Koinonia optræder i Kongreshallen i Kolding søndag den 8. juli.Den annoncerede koncert med gospelartisten Andraé Crouch og de verdenskendte Koinonia musikere flyttes nu fra Alternativ Sommerfestival i Arnborg til Apostolsk Kirkes sommerstævne i Kolding.
Evangelist, der står som arrangør af Alternativ Sommerfestival, har besluttet at lade koncerten gå videre til Apostolsk Kirke, da man allerede har én koncert på programmet, nemlig med gospelartisten Dr. Ron Kenoly fra USA.
Kongreshallen i Kolding har cirka 1300 indendørs siddepladser. De, som allerede har købt billet til Andraé Crouch koncerten i Arnborg via Billetnet.dk, kan gå på posthuset og få pengene retur eller henvende sig til Evangelist-kontoret på info@evangelist.dk.
Engelbrekt