Frikirke tog initiativ til støttekoncert for sultende børn

Den 24. maj havde Frikirken Aalborg Øst arrangeret en støttekoncert til fordel for organisationen Børn Sulter i kulturhuset Trekanten i Aalborg Øst.

Tina og Carsten Anhøj har stiftet organisationen Børn Sulter. Her er de til støttekoncert, som blev holdt af Frikirken Aalborg Øst.

Tina og Carsten Anhøj stiftede i 2006 hjælpeorganisationen Børn Sulter, og de brænder for at hjælpe de sultende børn. Frikirken Aalborg Øst er blevet smittet af deres engagement. Derfor havde de valgt at holde en støttekoncert for organisationen den 24. maj. Omkring 100 havde valgt at møde op til støttekoncerten.
Under arrangementet fortalte Tina og Carsten om de behov, de har mødt i Nepal, Indien og Tanzania, hvor mange børn lider. Siden 2006 har de startet et lille børnehjem i Nepal og hjælper børn i Katmandu, som lever i ekstrem fattigdom, fordi de er udstødte eller har mistet deres forældre. 41 pct. af Nepals befolkning er børn. Udover hjælp til børn i Nepal har Børn Sulter også formidlet nødhjælp til Tanzania og Indien.
SWM fra Mariager højskole, Joyful Noise fra Stenum og ”Feed the hungry band”, Aalborg, spillede. Tina og Carsten Anhøj var imponeret over at se menighedens engagement. Flere tegnede fadderskab ved arrangementet. Nogle valgte at bidrage månedligt med 720 kr. og andre at blive kontingentmedlemmer. To kunstnere solgte malerier for 5500 kr, hvor alt går til børnene. Derudover blev der indsamlet 4000 kr.
Der mangler stadig akut 14 faddere i Nepal. Desuden er man ved at oprette endnu et familiehjem til 12 børn i Nepal. I Indien er der brug for senge og tøj og et pigebørnehjem; her skal bruges en tilbygning til 25 piger.
Schwartz