På vej mod fuldt hus på Mariager Højskole

Der er allerede nu 55 elever på vej til at besætte pladserne på efterårets bibelskolehold på Mariager Højskole. Det er en helt usædvanlig situation for skolen.

Kent Jakobsen

– Vi har igennem hele foråret arbejdet ihærdigt med at gøre opmærksom på skolen og fortælle om alle de nye tilbud, vi har i næste skoleår. Den indsats har betydet, at vi allererede nu er oppe på 55 elever til næste skoleår, og at vi realistisk set kan komme op over 60 elever siger Mariager Højskoles kommende forstander, Kent Jakobsen. Mariager Højskole har skabt flere nye valgfag og tilbud, for eksempel MH Mission, hvor man kan kombinere et bibelskoleophold med en missionstur og humanitært arbejde. Også MH Production, et valgfag, hvor de studerende arbejder med web- og gudstjenesteproduktion, er kommet til, plus MH Pioneers og MH Sport og Sundhed.
Engelbrekt