Sommerstævne i Stenlille Frikirke

Traditionen tro holdes der sommerstævne i Stenlille Frikirke. I år kommer missionærerne og forfatterne Anne-Lise og Peter Madsen og den kristne provo Moses Hansen.Anne-Lise og Peter Madsen er stiftere af Stenlille Frikirke. Peter Madsen var kirkens første pastor og forstander.
De har også skrevet flere bøger om deres oplevelser som missionærer og socialarbejdere i Afrika, Sydamerika og Israel.

Stævnet bliver også besøgt af den kontroversielle prædikant Moses Hansen. Han er et kendt ansigt fra mange radio- og tv-udsendelseer og har provokeret såvel borgerskabet som almindelige mennesker med sine synspunkter. Han har været ude i kriminalitet og stofmisbrug og forsøgt selvmord, der dog mislykkedes ”på grund af en kolossal brandert”.
Hans liv har været usædvanlig dramatisk og spændende. Men under en tur på New Zealand blev hans liv forandret gennem tro på Jesus Kristus.
Annika