300 tamiler hørte indisk doktor i Brande

Den 27.-29. juli gæstede dr. Paul Dhinakaran fra ”Jesus Calls Ministries” i Indien menigheden Troens Ild i Brande. Det er nu anden gang i år, at den indiske præst besøger Danmark. Sidste gang var det i Horsens. I Brande mødte ikke færre end 300 tamiler op fra hele landet. Fredag talte både dr. Dhinakaran og fru Evangeline Dhinakaran specielt henvendt til partnere af Jesus Calls Ministries. Organisationen blev oprettet af Paul Dhinakarens far og sender bl.a. tv-programmer på over 20 satellitkanaler og på 13 sprog. Den har også et kristent universitet med 5.000 studerende. Lørdag formiddag holdt fru Dhinakaran et møde for alle børnefamilierne. Samme aften var der helbredelsesmøde med dr. Dhinakaran, hvorpå alle var inviterede til indisk fællesspisning bagefter. Søndag var der almindelig gudstjeneste med dr. Paul Dhinakaran.
Tabita