Krifa tilbyder pressekursus

Kristelig Fagbevægelses Erhvervsklub, lancerer et PR og pressekursus for selvstændige den 27. – 28. august.

Helle Frehr

Er man iværksætter og tror, at sålænge man kan sit kram og har et godt produkt, så kommer kunderne, så tager man fejl. Det mener kursusleder og journalist Helle Frehr fra PRtekst.dk. i hvert fald.
På Krifas Erhvervsklubs PR og pressekursus kan selvstændige lære, hvordan man skriver en pressemeddelelse og lægger en PR-plan. Kursisterne lærer, hvad der kan blive afgørende for, om man får sin historie i avisen eller ej. Helle Frehr underviser om vigtigheden af nyhedsstrøm og timing, samt hvordan redaktøren og journalisterne vurderer historierne.
– Jo bedre, iværksætterne bliver til at spille efter pressens spilleregler og opfylde de journalistiske krav til en god historie, jo større chance har de for at trænge igennem i medierne, siger kursuslederen, der har 15 års erfaring som journalist.
Kurset holdes hos Krifa Erhverv på Haraldsvej i Randers, sidste tilmelding er mandag den 13. august.
Tabita