Invitation til middags-kursus

Birkebjergkirken inviterer til middags-kursus om det kristne livssyn hver torsdag kl. 18.30 fra torsdag den 16. august – 25. oktober.I disse tider undersøger mange danskere islam eller forskellige gnostiske skrifter. Men hvad med den klassiske kristne tro, hvis livssyn vores danske samfund bygger på?
– Ved vi hvad troen indeholder? Hvem er de kristnes Gud? Er Han virkelig? Hvilken rolle spiller Jesus? Sker der mirakler, bare fordi man tror på ’noget’, eller skal man tro på det rigtige, for at blive helbredt? Har kristendommen udspillet sin rolle, eller har Jesus noget at sige i 2007?
– I mit daglige arbejde som præst oplever jeg, at det er blevet mere og mere normalt, at vi danskere taler om vores tro, siger Birkebjergkirkens præst Leo Hansen.
Gode samtaler begynder ofte ved spisebordet, ja, måske allerede i køkkenet. Ud over maden er der mulighed for at møde præsten Leo Hansen og helt almindelige kirkegængere, som er parat til at tale om Gud og om deres tro. Efter middagen er der først en halv times oplæg om et kristent kerne-emne, derefter er der små grupper, hvor man kan bringe sin mening frem og drøfte aftenens emne.
Tabita