Ny studentersekretær i DEM

Antropolog, Ruth Osmundsen, 28 år, er fra den 1. august ansat af Dansk Ethioper Mission (DEM) til to års arbejde som studentersekretær i EvaSUE.

Ruth Osmundsen

Med ansættelsen skal Ruth Osmundsen fortsætte det arbejde, som hun har stået for i EvaSUE, den evangeliske etiopiske studenterbevægelse, siden november 2005. Efter ansættelsen i Dansk Ethioper Mission skal hun være kontaktperson for et samarbejde om, at sende danske studerende til kortvarige opgaver i studenterarbejdet i Etiopien.
Desuden får Ruth Osmundsen en ny opgave som rådgiver i EvaSUEs planlagte jobmission. Hun skal opmuntre færdiguddannede unge etiopiere til at søge verdslige stillinger i andre lande i regionen. Det er med henblik på, at de unge skal leve som kristne for at vidne om Jesus i lande med få kristne og trængte kirker.
Tabita