Religionsdialog og konflikt hænger sammen

Lørdag den 25. august holdes en dialogdag i Århus med temaet: ”Dialog og konflikt”. Arrangementet foregår i Hasle Kirke, hvor der er workshops og foredrag.

Steen Bonde er præstefaglig konsulent

I de forskellige valgfri workshops er der redskaber til at gøre kommunikationen lettere. En workshop vil sætte fokus på, hvordan man på en naturlig måde kan tale om tro i en religionsdialog. Der er også en workshop om de specifikke problemstillinger, mødet mellem muslimer og kristne kan medføre.
Kirsten Frydenberg fra ”Center for Konfliktløsning” leder en fælles workshop om ”anerkendelse og konfrontation,” og om aftenen holder præstefaglig konsulent Steen Bonde foredrag om ”Religionsdialogens indre konflikter.”
Dialogdagen er et kirkeligt initiativ. Bag arrangementet står IKON, Økumenisk Ungdom, KIVIK, Studentermenigheden i Århus, Gellerup Kirke og Gadepræstens frivillige. Arrangementet henvender sig til 20- 30-årige.
Tabita