Nye ansættelser i Vestermarkskirken

Vestermarkskirken i Grindsted har fra den 1. august udvidet medarbejderstaben med en ungdomspræst og en præst med særligt ansvar for omsorg. Det er Lars Axberg og Pia Søgaard.
De nye ansættelser skyldtes, at Vestermarks-kirken gennem de sidste par år har haft en god tilgang af helt nye mennesker, og oplevet en årlig tilvækst på mere end 20 procent. Pia Søgaard, 40 år, får bl.a. ansvar for at koordinere kirkens smågrupper og kirkens omsorgsarbejde. Hun kommer fra et lærerjob på Vestreskole i Grindsted, og har både en teologisk uddannelse og en læreruddannelse med i bagagen. Hun er gift og har to piger Mie (7) og Pil (4).

Lars Axberg, 27 år, ansættes som ungdomspræst og musikmedarbejder. Lars har en teologisk uddannelse bag sig og har de sidste år arbejdet som ungdomspræst i Norge. Inden han flyttede til Norge, havde han job som musiklærer på en efterskole. Han er født og opvokset i Hirtshals. Desuden er han nygift med Kathrine Hinge Axberg, der er lærer. Foruden Pia Søgaard og Lars Axberg er Gitte Johansen, Bo Lundgaard og John Lorenzen ansat i Vestermarkskirken.
Schwartz