11. september blev dommedag

Enken til børshandleren Al Braca, der omkom på 104 etage i World Trade Center d. 11.9., fortæller nu hans historie.

Dette billede er ikke bearbejdet. Det blev bragt i bl.a. BT efter terrorangrebet d. 11. september. Midt i røgskyerne skimtes et djævleansigt. Men den Onde fik ikke det sidste ord…

Al Braca (54) var vicepræsident for vekselerfirmaet Cantor Fitzgerald.
– Selv om han ikke brød sig om sit job, følte han, at Gud havde kaldt ham til at blive og være et lys. For at kunne vidne gennem Guds kærlighed til alle, der arbejde der, fortæller enken Jean til New Life.
– De sidste 16 år var Al på mission og spredte evangeliet om Jesus til alle kolleger og kunder på Wall Street. Det blev han ikke populær af. Man kaldte ham ”præsten”.
Men da terroristerne fløj ind i skyskraberne, og alle vidste, at de nok skulle dø, havde Al Braca pludselig de hånende kollegers fulde opmærksomhed.
– På grund af andre mænds emails og beskeder til de efterladte, fandt jeg ud af, at min mand havde mulighed for at bede med ca. 50 mænd og kvinder, og jeg tror, at mange af dem gav deres hjerter til Jesus. På grund af hans hengivelse til Gud og trofasthed, var han dér, da de behøvede ham mest, fortæller Jean Braca.
– Jeg er stolt af, at Al valgte at blive, hvor han hadede at arbejde, fordi Gud sagde, han skulle.
Henri.