Unge nydanskere inviterer til festival på Nørrebro

Foreningen for Unge Nydanskere, FUN, inviterer til en ungdomsfestival på Nørrebro lørdag den 8. september.

Den 8. september holder Foreningen for Unge Nydanskere en ungdomsfestival i Nørrebrohallen, København.

Foreningen bliv stiftet i 2006 ved et initiativ af Kirkernes Integrations Tjeneste, KIT. Under overskriften ”Building the Nation through YOUth, vil FUN give deres bud på, hvordan unge i Danmark kan være med til at bygge et samfund gennem værdier, integration og brobygning mellem unge danskere og nydanskere.
Holdet bag FUN Festivalen er en gruppe unge nydanskere med forskellige kulturel baggrund, som har det til fælles, at de bor i Storkøbenhavn. Derudover har de deres gang i internationale kirker og ønsker at være med til at gøre en forskel i Danmark.
– Først og fremmest vil vi have en sjov aften sammen, og vi har valgt at tage udgangspunkt i nogle for os vigtige ting i livet. På forskellige måder vil vi underbygge temaet med drama, dans, musik, gospel og masser af fest, siger Feridah Rose, bestyrelsesformand for FUN og tilføjer:
– Vi håber, at salen, som kan rumme omkring 600 mennesker, bliver fyldt med forventningsfulde unge. Der er gratis adgang til de tre timers underholdning, og der kan købes mad og drikke i pausen. Festivalen finder sted i Nørrebrohallen.
Schwartz