CATCH – Kirke for børn & unge!

Missionskirken i Osted har dannet konceptet ”Catch”, som er en anderledes gudstjeneste for unge.Én lørdag aften hver måned bliver der fremover en gudstjeneste for børn og unge. Første gang er lørdag d. 8. september, hvor der er café, musik og en kort og udfordrende tale ved Tomas Rifbjerg Lindholm fra Frederiksværk
Initiativet er taget på baggrund af de unges egen forespørgsel om ungdomsmøder. Formidlingen sker gennem moderne musik, samt tekst og tale, der bruger ”unge” virkemidler og er på børn og unges præmisser.
– Visionen med ”Catch” er at hjælpe børn og unge med at ”fange livet”, så de får et godt og indholdsrigt liv, siger Birgitte Søe, som er repræsentant for initiativgruppen bag arrangementet.
– En gruppe af de ældste unge fra kirken er med til at skabe hyggelige rammer med tilbud om bordfodbold, playstation og andre almindelige aktiviteter. Det er også nogle af de unge herfra, der – sammen med kirkens præst – spiller i kirkens ”rockband”, siger hun.
De voksne fra kirken styrer cafeen og er med til at skabe trygge rammer og står til rådighed for børn og unge, der gerne vil vide mere om troen på Gud.
Tabita