Gospel-workshop i Tyrstrup

Gospelentusiaster i Tyrstrup og omegn skal sætte kryds i kalenderen hver tordag i september. Her bliver der nemlig øvet til en gospel-gudstjeneste i Tyrstrup kirke, Christiansfeld den 30. september.
Kirken har flere gange været rammen om velbesøgte gospel-koncerter eller gospel-gudstjenester. Men denne gang satser kirken på, at mange har lyst til selv at synge gospel.
Derfor inviterer kirken nu folk til at deltage i gospelkoret til det kommende arrangement. Der bliver øvet om aften de fire torsdage i september. Desuden øves der på dagen den 30. september fra midt på eftermiddagen. Der kræves ikke andre forudsætninger, end at man har lyst til at synge. Leder for koret er Jeanette Mikkelsen, der det sidste års tid har ledet Vamdrup Gospelkor og desuden leder flere kor i Kolding. Jeanette er selv en dygtig sanger og blev sidste år højt placeret i en sangkonkurrence.
Schwartz