Lone Hertz besøger Bethaniakirken i Aalborg

Lone Hertz kan opleves i Bethaniakirken torsdag aften den 13. september. Her vil hun fremføre og levendegøre teksten fra Johannes evangeliet.Lone Hertz udtaler selv om de bibelske tekster: – På Jesu tid var ordet ikke henvist til oplæsning i kirken. Ordene blev sagt. Fortalt på gader og stræder, hvor folk mødtes. Vi har brug for Testamentet i en tid, hvor mennesker søger åndeligt liv. Skuespilleren Lone Hertz er en alsidig kunstner. Hun blev kendt som skuespiller ved revyteatre i København og en lang række af film- og teaterroller. Bl.a. var hun gæstespiller ved Aalborg Teater i 1964/65. I forbindelse med udgivelsen af den nye autoriserede oversættelse af Bibelen i 1993 læste Lone Hertz flere tekster på DR TV, og de senere år har hun ved flere lejligheder læst og levendegjort forskellige bibeltekster for store forsamlinger.
Schwartz