Bog Tema
Efteråret byder på adskillige interessante bøger

Credo Forlag har i en lille, „noget utraditionel bog“, der udkommer i november, valgt at se på troen fra tviv-lerens side.5 tip fra en tvivler hedder den, og den er skrevet af journalist og TDC-redaktionschef Manuel Vigilius. Bogen vil if. forlaget være oplagt til unge, der „ikke vil dikteres“, og folk, der måske nok vil „prøve Gud og troen af, før kristendommen afvises.“
Den er kun en blandt mange bøger, der påkalder sig opmærksomhed blandt de kristne forlags nyudgivelser.
Fra Credo Forlag er allerede kommet en praktisk bog om bøn: Bøn frem for alt af O. Søvik, og en bog om magtmennesker i kirken: Forklædt – pæne psykopater og deres ofre af Irene Rønn Lind.
Nye bøger om altid aktuelle emner som børn og ægteskab dukker op med jævne mellemrum. LogosMedia her udgivet Birgitte Kjærs Giv børnene det bedste og Børge Haahr Andersens Ægte[fælles]skab om tidens udfordring til kirken – på ægteskabsområdet.

Nye romaner

Og så har Forlagsgruppen Lohse netop udgivet fire romaner, der nok er værd at lægge mærke til: Walter Wangerin: Paulus, en roman i brevform om apostlen; M.I. McAllister: Misteltens arving, tredje bind i hendes roste fantasy-krønike om Mistelten; Helge Hoffmann: Fanden hytter sine, en roman, hvori mørke kræfter er på spil; og Thomas Teglgaard: Bøjlebirger og den forsvundne prinsesse, den første børnebog fra hans hånd; en fortsættelse af den kommer i 2008.
De vil selvfølgelig blive anmeldt her i Udfordringen.
NJV