Lovsangsindsamling til fattige

Til fordel for fattige i Rumænien og Kosovo er Apostolsk Højskole medarrangør af lovsangsindsamling.

Ole Drejer

Bob Fitts fra Alabaster Ministries i USA har en vision om at rejse midler til enker og faderløse ud fra Alabaster Ministries. I den forbindelse er Apostolsk Højskole medarrangør af lovsangskoncerter forskellige steder i Europa, hvor Ole Drejer står som koordinator.
I perioden d.10. – 22. oktober rejser et team på ca. 20 personer fra Kolding til Kristianssand/Norge, Bruxelles/Belgien, Plzen/Tjekkiet og muligvis Canterbury/England. I hver by holdes en lovsangskoncert, hvor der bliver samlet penge ind til enker og faderløse i Rumænien. Dette kombineres med mentoring af unge kristne musikere fra hele Europa, som er en del af bandet. Efter selve tour’en, d. 22. – 28. oktober, flyver nogle fra teamet til Rumænien og Kosovo, hvor pengene fra indsamlingen deles ud til fattige enker og faderløse.
Tabita