23-årige skal lede soldaterhjemmet i Holstebro

– Job på soldaterhjem er en livsstil, siger de nye 23-årige ledere på soldaterhjemmet i Holstebro.

Rebekka Stagis (tv) og Lene Svendsen-Tune

Rebekka Stagis og Lene Svendsen-Tune har flere ting tilfælles. De er begge 23 år, bosiddende i Holstebro og henholdsvis næstformand og formand i Soldatermissionens Unge i Danmark. Desuden har de to unge kvinder begge tidligere arbejdet på forskellige soldaterhjem, og Lene har endvidere været udsendt som soldat til Irak, hvor hun arbejdede som sygepasser i ambulancerne. De unge kvinder har ingen betænkeligheder med at danne lederteam med hinanden, for de kender hinanden fint fra flere års samarbejde og er parate til at løfte opgaven. Og de er også enige om, at kontakten til soldaterne er afgørende. Her ser de ikke soldaterne som potentielle kærester, men som gæster og medmennesker, de skal skabe nogle gode rammer for.
Schwartz