Rockgudstjenester hitter i Viborg Stift

Kirkeorglet får lov at holde fri, og musikken leveres i stedet af et professionelt rockband, når Viborg Domkirke den 10. november for første gang lægger gulv til en rockgudstjeneste.Deltagerne vil bl.a. kunne lytte til numre af Pink, Robbie Williams, Christina Aguilera og Red Hot Chili Peppers, men der er altså tale om en gudstjeneste med moderne indtryk, men også med klassisk kristendom, lover Kristian Brogaard, der er ungdomspræst i Thyholm.
Ifølge Kristian Brogaard samler rockgudstjenester for tiden hundreder af unge i kirkerne i Viborg Stift. Alene i oktober blev der afholdt fem rockgudstjenester med i alt ca. 2000 unge deltagere.
Rockgudstjenesten i Viborg Domkirke er arrangeret af Unge og Kirke-udvalget i stiftet og afslutter en temadag om unge og kirke.
KP