Church of Love fylder 10 år

Den 15. december fejrer
Church of Love 10 års jubilæum.Festligheden bliver fejret i forbindelse med kirkens traditionelle julegudstjeneste i Odense. Efter gudstjenesten vil der blive serveret iransk mad med velduftende krydderier og dansk juledessert.
Siden starten i 1997 er Church of Love vokset på alle fronter, fortæller kirkens præst Massoud Fouroozandeh:
– Flere medlemmer er kommet til, både iranere, afghanere og flere andre nationaliteter, men også en trofast og stadig voksende række af danskere, som ønsker at støtte det vigtige arbejde med mission blandt nydanskere, som er vor kirkes hovedopgave. Vi er også vokset organisatorisk og har nu en fast ledergruppe og en række projektledere, som gør et stort arbejde på hvert deres område. Derudover samarbejder vi internationalt med andre kristne, farsitalende kirker i Norden og Europa, og vi har kontakt til kristne brødre og søstre over hele verden.
Schwartz