Galonska bliver ledende præst i Århus Pinsekirke

Jürgen Galonska fra Betania Kirkecenter i Blåhøj skal være ny ledende præst i Pinsekirken i Århus fra den 1. september 2008.Ved et menighedsmøde søndag den 25. november besluttede Pinsekirken i Århus, at Jürgen Galonska fra Betania Kirkecenter i Blåhøj skal være deres nye ledende præst. Han skal afløse Frede Rasmussen, som har været ledende præst i kirken i flere end 30 år.
44-årige Galonska har sagt sin stilling som præst i Betania Kirkecenter op med virkning fra den 1. august 2008 og tiltræder i sit nye job i Århus den 1. september. Med sig har han sin kone, Lene, og deres tre piger, Tramaine, Deniece og Vanessa. Jürgen Galonska er uddannet præst i Tyskland på et teologisk seminar i Erzhausen ved Frankfurt.
På menighedsmødet i Århus var der stor opbakning til Jürgen Galonska – i den skriftlige afstemning var 132 for Galonska som ny ledende præst, mens kun fire var imod. To stemmer var blanke. Ud over den ledende præst er Joel Raburn og Bergur Skovgaard også præster i Pinsekirken i Århus.
Domino