Dansk-filippinsk par til Phnom Penh i Cambodja

Ægteparret Jens Peter og Edna Lopez Dalsgaard er blevet udstationeret til Phnom Penh i Cambodja.Udstationeringen sker i et samarbejde mellem Danmission og Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling.
Jens Peter Dalsgaard, 44, født i Viborg, har en uddannelse i henholdsvis udviklingsstudier og landbrug fra England, samt en Phd i økologisk landbrug fra Landbohøjskolen i København. Han udsendes til en stilling som rådgiver i kapacitetsopbygning ved Danmissions samarbejdsorganisation International Cooperation for Cambodia (ICC).
Edna Lopez Dalsgaard, 36, født i Filippinerne, har en uddannelse i hotel- og restaurationsledelse. I første del af udstationeringen har hun ikke ønsket en fast stilling, men vil hellere sikre, at familien og deres 4 børn bliver godt etableret i Phnom Penh.
Schwartz