Lederskifte i Århus Pinsekirke

Ved årsskiftet stopper to erfarne personer fra den frivillige ledergruppe samt en præst i Århus Pinsekirke.

Jurist Herluf Post Pedersen sidder også i Udfordringens bestyrelse.

Det er Herluf Post Pedersen, som har været med i lederskabet i over 30 år, og Jak Moberg, som har været en del af ledelsen i 16 år. Derudover har præst og administrator Joel Raburn sagt sin stilling op med virkning fra den 1. februar. Han er blevet kontaktet af et par kirker i Danmark og i udlandet og overvejer i øjeblikket, hvor han fremover skal slå sine folder som præst. Joel Raburn er amerikaner, men dansk gift, og han har boet i Danmark i en årrække. Som fortalt i sidste uge stopper kirkens ledende præst, Frede Rasmussen i september 2008 og afløses af Jürgen Galonska.
For et halvt år siden indsatte kirken nye frivillige ledere til at afløse Herluf Post Pedersen og Jak Moberg, så dette frivillige lederskab fremover udgøres af Inge Steffensen, Rasmus Røgeskov, Kim Jonassen og Niels Larsen. Derudover er Bergur Skovgaard fuldtidsansat som præst, mens Karina Løvendahl er deltidsansat som børnepræst.
Domino