Julekoncert i Missionskirken i Osted

Missionskirken i Osted inviterer søndag den 16. december kl. 19.30 til en julekoncert med Århus Gospel Kvartet og Lene Matthiesen Nørrelykke.Århus Gospel Kvartet er et rutineret gospelband, der spiller autentisk gospel. Kvarteten består af Bebiane Bøje, Hanne Dalsgaard, Helle Pedersen og Rune Herholdt. De akkompagneres endvidere af gospelpianisten Jakob Gunnertoft. Århus Gospel Kvartet gør altid meget ud af at involvere publikum i deres koncerter, da gospel jo i virkeligheden ikke er koncertmusik, men kirkemusik med sit udspring i USA.
Det er også muligt at høre Lene Matthiesen Nørrelykke, som er gæstesolist. Hun er sangerinde og korleder og har sunget gospel siden hun var 13 år gammel. Hun har de sidste 10 år været solist i alle slags gospelsammenhænge i hele landet. De sidste 5 år har hun desuden været en flittigt brugt instruktør og dirigent.
Schwartz