Frikirkefolk vil til Stuttgart

Indtil nu har 130 personer tilmeldt sig FrikirkeNets lederkonference i 2008, som holdes i megakirken Biblische Glaubens Gemeinde i Stuttgart den 14.-16. november.Der køres med bus fra København og fra Kolding, og turen på cirka 10 timer skal bruges til hygge, samtale og – gruppearbejde. FrikirkeNet bestræber sig nemlig på at sætte handling bag ordene om, at netværket først og fremmest er relationelt.
Bibliche Glaubens Gemeinde ledes af Peter Wenz og er på mindre end 20 år vokset fra 350 til 3.500 medlemmer. I øjeblikket kommer der 4.000 personer til søndagsgudstjenesterne i kirken.
– Kirken i Stuttgart er et lys på den bælgmørke vesteuropæiske himmel og en hilsen fra Gud til os alle om, at hans lys kan bryde igennem sekulariseringens mørke skyer i det 21. århundrede, siger Poul Kirk (billedet) fra FrikirkeNets koordinationsgruppe til domino.