Global forbøn for vækkelse i Danmark

To amerikanere har oprettet hjemmesiden prayfordenmark.com. Her opfordrer de alle efterkommere af danskere rundt om i verden til at bede for vækkelse i Danmark. Tidligere i år har de opfordret til at bede for en lang række kristne sommerstævner i Danmark – og i den forbindelse givet præcise oplysninger om hvert enkelte stævne. Og de har bedt for Tønder Frikirkes arbejde under Tønder Festival, Roskilde Vineyards arbejde med at etablere en ny kirke samt for baptistkirken Bethel i Aalborg’s arbejde generelt – samt for de aalborgensiske frikirkers indbyrdes samarbejde.
Målgruppen for hjemmesiden er på forsiden defineret som: En hjemmeside for dem, som har et hjerte for den åndelige tilstand i Danmark, og som vil bede om, at Jesus vil genopvække sin kirke i dette land.
Domino