Sex er Guds idé

Kristne ungdomsledere på konference om kristen seksualetik. Den 12. januar indbyder AdamogEva.dk til en konference om formidling af kristen seksualetik.

Redaktør for www.AdamogEva.dk Benna Asmussen Hørlück

Konferencen har titlen: Unge og sex i tiden og holdes på Grejsdalens Efterskole ved Vejle, men invitationen er gået ud til kristne ungdomsledere og kristne skoler over hele landet. Redaktør for AdamogEva.dk, Benna Asmussen Hørlück, er overbevist om, at behovet i de kirkelige miljøer er stort.
– Sex er Guds idé – kirkerne er bare alt for dårlige til at give den forståelse videre til de unge, og derfor er formålet med konferencen at give alle i kirkerne, der har med unge at gøre, en hjælp til at møde unge med en kristen etik. Hvad er unges behov? Hvad hører de? Hvad skal der siges, og hvad skal der ikke siges?
AdamogEva.dk tilbyder seksualoplysning, vejledning og rådgivning ud fra en kristen seksualetik. Med konferencen er det første gang, at Adamog-Eva.dk indbyder til et arrangement uden for cyberspace. Gennem foredrag, workshops og samtaler bliver der sat fokus på emner som sex i Bibelen, sex på skoleskemaet, sex og samtalen og sex, porno, påvirkning.
AdamogEva.dk støttes af Indre Mission, Luthersk Mission, Evangelisk Luthersk Mission, Pædagogisk Forening – foreningen af kristne friskoler, Kristeligt Forbund for Studerende og Foreningen Agape.
Domino