Kristne læger samles til verdenskonference

Den 15.-16. maj mødes kristne læger fra hele verden i Norge for at dele vidnesbyrd om Guds indgriben blandt deres patienter og kollegaer.“World Christian Doctors Network” inviterer til den 5. “International Christian Medical Conference” i Tronheim i dagene fra den 15.-16. maj.

Formand Jenis av Rana håber, at mange skandinaviske læger vil deltage i konferencen i Norge.

Det er WCDN Scandinavia, der står for invitationen og programmet.
”World Christian Doctors Network” er en verdensomspændende lægegruppe, der tror på Guds indgriben ved forbøn, og som vidner om eksempler, hvor det sker – både i forhold til patienter og kollegaer.
To tredjedele af de medicinske skoler i USA, inklusive Harvard, tilbyder kurser omkring åndelighed og tro med henblik på at give patienterne mere åndelig omsorg og pleje, og mange læger bruger det i deres praktiske arbejde.
Under konferencen i Tronheim i maj vil man møde cases med vidnesbyrd om guddommelig indgriben, ligesom der vil være forskellige talere og undervisere.

Kaldt tilbage fra de døde

Ved WCDN’s 4. verdenskonference, som blev holdt i Florida i juli 2007, blev flere cases fremlagt.
Foran 120 delegerede læger fra 50 nationer fremlagde en kendt amerikansk cardiolog, Dr. Chauncey W. Crandall IV, som til daglig arbejder på Palm Beach Gardens Medical Center, beviser på, at en af hans patienter, som var blevet erklæret død, vendte tilbage til livet efter forbøn.
Manden var 53 år og blev indlagt med et svært hjerteanfald. Efter at have forsøgt genoplivning i over 40 minutter erklærede Dr. Crandall ham død, og man startede forberedelserne til at bringe ham til ligrummet.
Men på vej ud af rummet talte den Hellige Ånd til mig, og bad mig forsøge en gang til. Når den Hellige Ånd taler, må du adlyde, så jeg bad paramedicinerne om at forsøge en gang til, hvilket de meget modvilligt gjorde. Manden var død, men drevet af Helligånden råbte jeg, mens de forsøgte genoplivning: ”Far, jeg råber til dig for denne mands sjæl, hvis han ikke kender dig som Herre og Frelser. Rejs ham op fra de døde i Jesu navn”.
Det, som siden skete, var forunderligt. Pludselig viste monitoren et fuldstændigt normalt hjerteslag, og inden for nogle få minutter begyndte han at bevæge arme og ben, og siden begyndte han at snakke til de omkringstående, uden det mindste tegn på hjerneskade. En af sygeplejerskerne, som ikke var kristen, råbte til mig: ” Dr. Crandall, hvad har du gjort med patienten”? Og jeg svarede, ”Jeg har blot råbt til Gud for hans sjæl i Jesu navn”.
Bagefter fortalte manden, hvordan han følte det, som om han var i helvede, mens de forsøgte genoplivning. Det resulterede i, at Dr. Crandall på intensivafdelingen fik bedt for ham til frelse.
Med til historien hører også, at manden mange år tidligere havde forladt sin familie, fordi hans kone havde mødt Jesus som sin Frelser. Men hun og hendes børn fortsatte med at bede for ham, og den dag Dr. Crandall og hans medicinske team bad for ham, kom hans 14-årige datter til hospitalet for at bede for sin far. Mens de bad for ham, lå hun på sine knæ i et andet rum og råbte til Gud for sin fars frelse. Dr. Crandall deltager i konferencen i Trondheim, hvor han skal fremlægge andre cases og undervise om forbøn.

Formanden
i Skandinavien

WCDN Scandinavia´s formand Jenis av Rana, der er medlem af det færøske lagting, siger til Udfordringen:
– Jeg vil sådan ønske, at rigtigt mange kristne skandinaviske læger vil deltage i konferencen og gennem eksempler på helbredelse blive inspireret til at bede for deres patienter.
Jenis av Rana var med i lægegruppen under Benny Hinns besøg i København, og interesserede læger er velkomne til at kontakte ham på rana@post.olivant.fo. På www.norwaywcdn.org kan man læse mere om såvel WCDN som konferencen i Norge.