Jesus på helsemessse i Hillerød

Flere end nogensinde sagde ja til Jesus på helsemessen i Hillerød i weekenden.Blandt de mange stande på Helsemessen i Frederiksborg centeret i Hillerød i weekenden var der én lille stand, der skilte sig ud fra alle de andre.
Åndens Klik fra Hillerød Menighed var rykket ind. På en stor hvid oplyst stentavle stod Guds ord skrevet fra Lukas 4:18. ,og forbederne, som er tilknyttet Åndens Klinik stod med små kurve i hænderne fyldt med små sedlerhvorpå der stod skriftsteder hentet fra Bibelen som blev delt ud til de besøgende.
Mange folk henvendte sig i Åndens Klinik, blev bedt for og skæve rygge rettede sig ud og hovedpiner fosvandt.
– Der sker altid fantastiske ting når Helligånden arbejder, og vi har ligesom sidste år oplevet mange helbredelser, fortæller Steffen Jørgensen, forbeder i Åndens Klinik.
Én ting, som vi imidlertid aldrig har oplevet i den udstrækning som i år, er at flere end nogensinde har jagt ja til Jesus. Det er vidunderligt at opleve, når mennesker åbner deres hjerter og virkelig tager imod Herren, siger han.
Henriette Bjarne Hansen