Simon Mathew med i Melodi Grand Prix 2008

Han vandt talentshowet ”Scenen er din” i 2005 og dansede sig hele vejen til finalen i ”Vild med Dans” med Viktoria Franova i 2006. Nu står Dansk Melodi Grand Prix 2008 for tur.

Simon Mathew stiller op i Melodi Grand Prix 2008.

Den 23-årige Simon Mathew stiller op med nummeret ”All Night Long” – en sang om at nyde nuet og huske at fejre livets gode stunder. Den er produceret af trekløveret Jacob Launbjerg, Svend Gudiksen og Nis Bøgvad. Ved præsentationen af årets grandprix-deltagere den 6. december stod de uden en solist, men nu kan de ånde lettet op. Efter nogen betænkningstid træder Simon Mathew til og står klar, når semifinalerne løber af stabelen den 12. og 19. januar på DR:
– Til at starte med var jeg lidt skeptisk, fordi det var Melodi Grand Prix. Det er meget hr. og fru Danmark, og jeg synes ikke rigtigt, det lever op til standarden, på samme måde, som det gjorde engang. Men så lyttede jeg til nummeret, kom med mine input, og så besluttede jeg mig for at være med, siger Simon Mathew til B.T.
Schwartz