– Vær kristen med stolthed

Menighedsfakultetet og Dansk Bibel Institut er gået sammen om et januarkursus, som starter på mandag. Temaet for det fælles kursus d. 21-25. januar er ”Lovsang og etisk vejledning”. Hovedtaler er Gordon Wenham fra Bristol i England. Han skal holde otte lektioner om Salmernes Bog, hvor han vil tale om betydningen af lovsang og etisk vejledning i Det Gamle Testamente.
Generalsekretær i Luthersk Mission Jens Ole Christensen indleder hver morgen med en bibeltime bl.a. om at være kristen med stolthed. Om eftermiddagen medvirker Carsten Hjorth Pedersen fra Kristent Pædagogisk Institut, professor Asger Christian Højlund og lektor Kurt Larsen fra Menighedsfakultetet samt missionslærer på DBI Kristian Mogensen. De vil undervise om salmer og åndelige sange i missionsbevægelsernes historie og i Afrika.
/sl