Krifa rykker til Norge

Som den første kristelige lønmodtagerorganisation har den Kristelige Fagbevægelse fra Danmark nu åbnet kontor i Norge. Målet er at sprede sine værdier – og sin forretning.NORGE – Kristelig Fagbevægelse er gået ind på det norske arbejdsmarked. Der er oprettet et kontor i Oslo.

Åbningen af det norske kontor blev foretaget af den nye daglige leder Åge Matre sammen med Kristelig Fagbevægelses direktør Aase Bang og den danske landsformand Søren Fibiger Olesen.

Den Kristelige Fagbevægelse har de seneste år haft stor tilgang af medlemmer herhjemme. Og med oprettelsen af et nyt kontor i Oslo i sidste uge håber landsformand Søren Fibiger Olesen at kunne påvirke det norske arbejdsmarked.
– Vi etablerer os i Norge som følge af vores vision om at bringe unikke værdier til arbejdsmarkedet, siger Fibiger Olesen.

Første på markedet

Kristelig Fabgevægelse vil i begyndelsen kun møde konkurrence fra den etablerede fagbevægelse, da der ikke findes en tilsvarende fagbevægelse med rødder i kristendommen.

Også forretning

Den danske landsformand håber, at man med det norske kontor nu vil kunne tiltrække den store gruppe norske lønmodtagere, der står uden for de etablerede lønmodtagerorganisationer. For sideløbende med de fine ord om værdier er satsningen også ren forretning.
– Selvfølgelig forventer vi også at få en fornuftig forretning ud af vores engagement i Norge til glæde for både vores danske og kommende norske kunder, siger Søren Fibiger Olesen.
Michael Bobjerg