Kristen mystik på helsemesse

Tarot-meditationskoncert, gospelkoncert og forbøn: 1000 åndeligt søgende kom i berøring med det kristne budskab i Falkonercentret.Ole Skjerbæk Madsen er ikke bange for at gå nye veje for at formidle det kristne budskab i New Age-miljøet.

– Folk var åbne, fortæller Ole Skjerbæk Madsen.

Således holdt hans forening I Mesterens Lys en såkaldt Tarot-meditationskoncert på en helsemesse i Falkonercentret d. 1.-3. februar.

Djævelens billedbog?

48 besøgte koncerten, og hele 500 deltog i den afsluttende gospelkoncert, hvor der også blev tilbudt forbøn.
Men Tarotkort – er det ikke ”djævelens billedbog” og helt uforenelig med kristendommen?
Nej, mener Ole Skjerbæk Madsen. Han har tvært imod netop udgivet en bog om emnet: ” Visdomsbilleder – Meditationer over tarottens trumfer”.
– Jeg håber ikke, læserne bliver skræmt, men læser med, siger han.
Bogen tolker kortene ud fra en jødisk-kristen mystik og som udtryk for bibelsk visdom. Bogen er en invitation til fordybelse og refleksion. Men også dialog mellem åndsretninger.
Ole Skjerbæk Madsen vil nemlig bygge bro og skabe forståelse mellem mennesker, som lever med en kristen spiritualitet, og mennesker, som søger alternative veje i holistiske, åndsvidenskabelige og nyåndelige miljøer.

I dybden

Mellem 420 og 450 besøgte hans stand i Falkonercentret, hvor der blev tilbudt personlig forbøn. Og det var en succes:
– Det var bedre end sidste år, fordi vi gik mere i dybden. Folk var mere åbne end de plejer, fortæller han.

Takkede med buket

– De turde fortælle om dybereliggende problemer, og vi har lært at tage os bedre tid til den enkelte, fortæller han.
En kvinde, som havde været til forbøn mange gange, kom tilbage til standen med en stor buket blomster til forbederne, fordi hun var blevet hjulpet.
Ole Skjerbæk Madsen er folkekirkepræst og leder foreningen I Mesterens Lys, som er en underafdeling af missionsselskabet Areopagos.