Nyt stjerne-missionshus

Indre Mission indvier missionshuset Stjernen i Risskov lørdag d. 1. marts. Hermed er et års hårdt arbejde slut, og de nye lokaler indvies med manér. Indre Missions formand Anders Dalgaard vil stå for indvielsen, og cd-aktuelle Lise Pedersen med band afslutter med sange af Lina Sandell.
Man håber, det nye missionshus vil få mange flere inden for hørehold af det kristne budskab:
– Vi håber, at vi aldrig bliver en indspist flok, som har nok i os selv. Der skal gerne være plads til nye i fællesskabet, og ligesom stjernen ledte de vise mænd på vej til Jesus, håber vi også, at vi kan være med til at lede mennesker på vej til troen på Jesus, forkynder missionshusets hjemmeside.
Folkene bag Stjernen har tidligere været tilknyttet missionhuset Carmel i Århus midtby. Det gamle missionshus er nu solgt.
/sl