Alliance-leder beder om ’våbenhvile’ i Sharia-sag

ENGLAND – Lederen af britisk Evangelisk Alliance, Joel Edwards, beder de stridende parter dæmpe sig efter den anglikanske ærkebiskops udtalelser om at tillade dele af Sharia-loven i England.For få uger siden chokerede den anglikanske ærkebiskop Rowan Williams store dele af den kristne verden ved at sige, at man burde lade britiske muslimer løse nogle af deres interne konflikter ved såkaldte Sharia-domstole. Ved et debatmøde i sidste uge advarede det konservative parlamentsmedlem David Cameron mod at indføre aspekter af Sharia-loven.
– Det vil føre til et retslig og kulturelt apartheid, sagde Cameron iføgle The Christian Post.
Den ophedede debat fik lederen af britisk Evangelisk Alliance, pastor Joel Edwards, til at bede parterne besinde sig.
– Vi har brug for en våbenhvile mellem tro og ikke-tro, mellem religion og ikke-religion, og en fælles ydmyg holdning over for hinanden, sagde Joel Edwards.
-mibo