Telefonandagt hitter

200.000 lytter årligt til Indre Missions telefonandagt. 2100 får andagten på sms.Har du svært ved at tage dig sammen til at holde andagt? Ring 70 300 150, så holder Indre Mission andagten for dig – eller rettere: med dig. Det tilbud benytter over 200.000 mennesker sig af årligt, oplyser daglig leder Aase Thise. Opgørelsen stammer fra 2006, og der er angiveligt flere, der lytter i dag.
Derudover er der mange, der klikker sig ind på hjemmesiden Netandagten.dk.
Telefonandagten består af en ny tominutters andagt hver dag. Hver uge holdes andagten af en ny person. Andagten er åben hele døgnet, og der er mulighed for yderligere samtale:
– Vi har ikke oversigter, der viser, hvornår opkaldene finder sted, men når der tilbydes anonym samtale med en telefonvagt – efter andagten – er det oftest i dag- og aftentimerne, folk ringer for en samtale. Kun ganske sjældent har der været samtaler om natten, oplyser Aase Thise.
Indre Missions Telefonandagt har eksisteret i mere end 35 år – men det hindrer ikke IM folkene i at forny sig. Således sendes andagten nu også ud via sms.
Der er for tiden over 2100 daglige modtagere. Derfor tager det 10 – 15 timer, før andagten når ud til alle. Der sendes en ny SMS-andagt hver dag.