Tid til nytænkning i kirken

Willow Creek Danmark inviterer til at tænke lederskab ud fra Ny Testamente d. 31. maj i Bykirken i Odense.Konferencen holdes af Willow Creek Danmark og har betegnelsen A2 med henvisning til Apostlenes Gerninger kapitel 2 i Bibelen.
Konferencen er for præster, ledere og frivillige med interesse for udvikling i kirken og vil give inspiration og redskaber til hvordan kirken bedst muligt når lokalsamfundet med ”det dynamiske budskab om Jesus Kristus”. Talerne er alle erfarne præster, der vil dele deres visioner, erfaringer og arbejsformer. Det drejer sig om Flemming Mølhede fra København Vineyard (billedet), Claus Grønbæk fra Københavnerkirken og Keld Dahlmann fra Århus Valgmenighed. Det udenlandske input står amerikaneren Michael Simone for. Han kommer fra Springbranch Church i staten Virginia. Han er både præst og professor i psykologi.
/sl