Ingen generationskløft her

Dialog mellem unge og ældre på Missionsforbundets Seniorlejr.Unge fra Missionsforbundet i Nordjylland dukkede op en aften på Missionsforbundets Seniorlejr d. 21-26. april. Målet var dialog med ”de gamle”.
I mange menigheder kan man opleve en afstand mellem unge og gamle. Ikke mindst omkring sangstil og påklædning kan der være en tendens til at ”de gamle” ryster på hovedet af de unge. Derfor var det også med spænding, at 79 seniorer skulle lytte til de unge. Men først skulle de unge lytte til lejrkoret med de gamle vækkelsessange. De unge kunne dem udenad og sang med af hjertens lyst. Derefter sang de gamle med på de unges lovsange af hjertens lyst.
De unge gav udtryk for, at de har brug for de ældres erfaring, og at de ældre gerne vil være med til at synge mange af de unges lovsange.
/Bjarne