Lad troen flyde frit

Outflow hedder et seminar om at dele din tro i hverdagen. Finder sted i Århus lørdag d. 17. maj.Seminaret handler om en UDadvendt livsstil præget af en naturlig, enkel og effektiv måde at dele tro og liv med mennesker.
– ”Outflow” vil hjælpe dig og din menighed til at erfare Guds nærhed og kraft til at dele hans kærlighed med andre. Du slipper for at lære vanskelige teknikker, for du kan i stedet dele Jesus lige ud og ægte, så dine venner, familie og andre kan tage imod, lyder indbydelsen.
Underviser er den prisbelønnede forfatter Dave Ping, der med sine bøger har inspireret 1,2 millioner kristne verden over. Han har 27 års praktisk erfaring med at nå ud til ikke kirkevante med Jesu kærlighed i ord og praktisk handling. Han er direktør i den internationale Teleios-organisaton, Equipping Ministries.
Seminaret finder sted i Århus Valgmenigheds kirke i Åbyhøj.
/sl