Samuels familie er alle aktive kristne

Samuel Madsens familie er på 90 personer – og alle går i kirke.85 år er en høj alder. 90 familiemedlemmer er en stor familie. Men hvad der er endnu mere specielt er, at alle 90 børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn følger i ens fodspor og er aktive kristne kirkegængere.

Her er 9 børn og svigerbørn, 35 børnebørn med ægtefæller og 36 oldebørn samlet til Samuels 85-års fødselsdag. De er alle kirkeligt aktive.

Det er ikke desto mindre tilfældet med Samuel Madsen, der sidste år kunne fejre 85-års fødselsdag med hele den store familie omkring sig.
Han har 9 børn, 9 svigerbørn og antallet af børnebørn og oldebørn kniber det med at huske. Men datteren Lillian Albin hjælper på vej. Der er hele 35 børnebørn og ikke mindre end 36 oldebørn.
Og alle i den store familie er kirkeligt aktive.
En af Samuels børn er udsendt som missionær til Kenya – det er Leif Madsen, der sammen med hustruen Susanne driver et stort gadebørnsarbejde i storbyen Nakuru. En anden har netop afsluttet mange år i ledelsen af Pinsekirken Betania i Blåhøj ved Brande.

Søn på pension

– Så føler man sig virkelig gammel, når ens søn går på ”pension”, smiler han.
Han kommer selv trofast i samme kirke, og han var med som en 10-årig dreng, da den blev startet for 75 år siden.
Samuel Madsen har seks børn ”af mine egne”, som han udtrykker det. Hans første kone døde nemlig som 38-årig og efterlod ham alene med de mange børn.
Han mødte dog en ”pinsepige” fra Korsør ved navn Ingrid. Hende giftede han sig med og fik hendes tre børn med ”i købet”. Også hun er død for flere år siden.