Tilbyder lyd-Bibel på mobilen

NORGE – Nu kan norske mobilbrugere købe en download af lydbogen ”Bibelen på 100 minutter” til mobil og pc.Til påske tilbød Det norske Teleselskab Telenor massevis af påskekrimier som lydbøger til mobilen. Nu kan Telenors mobilabonnenter også købe Bibelen, dog i den korte udgave ”Bibelen på 100 minutter” ved at sende en sms til det norske teleselskab. Lydbøgerne kan også afspilles på en pc.
– Telenor er ledende inden for udvikling af mobilt indhold. Det er spændende, at de nu vil udforske, hvilke muligheder der ligger i at tilbyde lydbøger til et religiøst marked. Vi håber, at kristne og andre interesserede vil benytte sig af dette tilbud, siger Eivind Algrøy fra Familie & Medier i Norge.
Norske Telenor, der i Danmark blandt andet ejer Sonofon og Cybercity, har fornylig også købt Tele2.
– KPK/mibo