Vækkelse giver overarbejde

GOD TV’s skandinaviske direktør, Simon Jacobsen, har brugt de seneste uger på at sprede budskabet om vækkelsen i Florida.

– Det er Guds overnaturlige indgreb, siger Simon Jacobsen.

Tv-stationen God Channel havde en aftale med Todd Bentley om at transmittere en konference fra Ignited Church i Florida, og pludselig sker der noget.
– Alt var klar, og så brød vækkelsen løs, fortæller Simon Jacobsen, der er skandinavisk regional director for GOD TV.

Giver mere arbejde

Udfordringen fangede Simon Jacobsen i sidste uge på vej til Jerusalem til en af de største satsninger i tv-kanalens historie. ”Up to Jerusalem” sammensmeltet med transmissioner fra ”Global Day of Prayer” skulle pinsedag være starten på markeringen af Israels 60-års jubilæum. Kalenderen var allerede tæt booket med disse forberedelser, da vækkelsen i Florida kom oveni.
– Vækkelse er hårdt arbejde, siger Simon Jacobsen, der har brugt mange timer de sidste uger på at ringe rundt til medier i hele Skandinavien for at fortælle dem historien om den eksplosive kirkevækst.
Han fortæller, at alle på tv-kanalen oplever en stor ydmyghed over for at få lov til at være på rette tid og sted og gøre det arbejde, Gud har kaldet stationen til at gøre.
– Det er Guds overnaturlige indgreb, som vi også gerne vil se i Danmark, siger Simon Jakobsen.