Debat

Danmark – som Guds magnet

Kritiske røster blander sig nu i synet på helbredelsesvækkelsen i Florida. Retten til at tvivle har vi heldigvis alle. På GOD Channel har jeg, som så mange andre, fulgt med i, hvad der foregår i Lakeland. Det er temmelig rystende.
Efter i Udfordringen at have læst om Else og Steen Thomsens positive indtryk af møderne med Todd Bentley, gad jeg godt køre til Frikirken på Havnen, hvor de virker. Det kom lidt bag på mig, at jeg fik en klump i halsen, da jeg nærmede mig og omsider fandt selve kirken. Det blev helt galt, da jeg trådte ind og hørte et lille kor fra Arken. Jeg kunne slet ikke holde tårerne tilbage og tager det som et tegn fra Gud på, at her er noget, vi slet ikke kan holde tilbage – ligesom tårer.
Vækkelsen i Florida kommer simpelthen til Danmark, hvis det går som profeteret i 2003 af manden midt i vækkelsen, Todd Bentley.
”Da jeg bad for min tur til Danmark, sagde Helligånden: ”Todd! Ikke bare i en region eller en kirke eller en by, vil der være en Betesda Dam.” Jeg spurgte: ”Herre, hvor vil det være?” ”Hele det danske land vil være kendt for helbredende kraft, og folk fra udlandet vil sige: Hvis vi kan komme til det land, til Danmark, så vil vi blive helbredt. Og det er lige meget hvilken by eller kirke, vi tager til, for helbredelse sker alle steder i det land.”

NB: Foreløbig berettes i Florida om 18 genoplivede og talrige helbredelser. Så…..hvem ved, hvad der venter os i Danmark? Gud ved det!
Knud Held-Hansen
Beatesmindevej 76, 1.tv.
9210 Aalborg SØ