50 år med hjælp til udsatte unge

Det er nu 50 år siden, David Wilkerson forlod sin trygge præstestilling for at opsøge kriminelle unge i New York. I den anledning udgiver Teen Challenge hans bog Korset og springkniven i ny udgave.
– Alt dette mærkelige begyndte en sen nattetime, da jeg sad inde på mit arbejdsværelse og læste et LIFE-magasin. Det skete i det øjeblik, jeg bladrede om på en ny side.
Sådan starter David Wilkerson beskrivelsen af sit livs eventyr i sin bog ”Korset og Springkniven”. Det er nu 50 år siden, at han første gang opsøgte unge bandemedlemmer i New Yorks gader for at fortælle dem om Guds kærlighed. Det forvandlede bl.a. bandelederen Nicky Cruz’s liv, og mange unge misbrugere er siden blevet hjulpet igennem Teen Challenge’s arbejde – også herhjemme.
Det er nu 50 år siden – og i anledning af jubilæet har Teen Challenge og forlaget Scandinavia udgivet en ny udgave af David Wilkersons bog. Her er tilføjet syv helt nye beretninger fra danskere, som gennem Teen Challenge’s arbejde har oplevet Guds mirakel på samme måde som personerne i ”Korset og springkniven.”
/cP