Kirker vil være ’lys i mørke’

Kirkenetværk vil opmuntre kristne til ikke at sætte deres lys under en skæppe.“Rejs dig, bliv lys!” Det er temaet for dette års SommerCamp i Thisted d. 21-25. juli. Campen arrangeres for tredje år i træk af kirkenetværket Connections Danmark.

Hovedtaler er Richard Hays, som bl.a. har grundlagt en menighed på 1000 personer.

Temaet er taget fra Bibelen, hvor profeten Esajas opmuntrer Guds folk til at være lys i en verden i tiltagende mørke.
– Vi længes efter at se enhver troende og enhver menighed rejse sig og skinne i en mørk verden, udtaler pastor Kim Torp, som er leder af Connections Danmark og vært for SommerCampen i Thisted.

Masser af lovsang

På SommerCampen er der en mangfoldighed af forkyndere fra ind- og udland: Richard Hays fra Mexico, David Hadden & Ray Booth fra England og fra Danmark Kim Torp, Lene & Andreas Jørgensen samt Gitte & Henrik Csizmadia.
Desuden vil lovsang og tilbedelse af Gud have en central plads på møderne.
Hovedtaler er Richard Hays, som de sidste 30 år har været bosat som missionær i Mexico. Her har han grundlagt en menighed på 1000 personer i Monterrey og har et overordnet ansvar for mere end 200 menigheder i det kirkenetværk, han har grundlagt.

Er singler
halve mennesker?

Der vil blive boret dybt i nogle emner som lovsang, rådgivning, mænd, kvinder og singler. David Hadden fra England vil undervise i lovsang. Han har i mere end 20 år opfostret sangere, musikere og sangskrivere i USA og England. Hans egne sange bliver brugt over hele verden. Endvidere vil der være et seminar om rådgivning & kommunikation i det kirkelige liv, samt et kvinde – og et mandeseminar.
Endvidere vil der være en aften for ”singler” med undervisning og hygge, hvor der bliver sat fokus på spørgsmål som: Er singler halve mennesker? Tvangsægteskaber for singler? Er singler ude af Guds vilje?
Der vil under hele ugen være arrangementer for børn og unge.
/sl