Carola til kvindekonference

Den kendte popsanger er et af hovednavnene i Københavns Kulturcenter sidst i august.Ikke ved magt, ikke ved styrke – heller ikke med make-up eller ved stilskift, men ved at fokusere på Jesus, finder kvinden sit værd!Det er indholdet af en kvindekonference i Københavns Kulturcenter den 29.-30. august. Temaet er intet mindre end ”Forvandling!”, for det er det, der sker, når kvinder fokuserer på Jesus, siger arrangør Merete Tangstad:
– Med Jesus kan vi være de kvinder, Jesus har skabt os til at være. Med Jesus bliver vi bedre ægtefæller, bedre mødre, bedre kolleger osv. Med Jesus får vi det i det hele taget bedre med os selv.
Hovedtalere er australske Christine Caine, danske Karen Margrethe Kirk og – ikke mindst – den svenske popsanger og Melodi Grand Prix -vinder Carola Häggqvist.

Carola er tryg i troen

– Carola lægger ikke skjul på, hvor hendes tro er forankret og lader ikke en chance for at gøre Jesus kendt gå sig forbi, lyder det i indbydelsen.
Carola vandt Melodi Grand Prix i både 1983 og 1991 og har i mere end 25 år indspillet et utal af plader. Blandt kristne er hun mest kendt for sin fortolkning af Lina Sandells sange.
Merete Tangstad vil også selv undervise:
– Vi tror på, at vi ved et fælles engagement i psykologiske, kulturelle, feminine, kreative og ledelsesrelaterede emner bliver friere og bedre i stand til at vælge, hvad der er godt for os her i livet, siger hun.
Kvinde til Kvinde er et kristent forum til personlig udvikling for alle kvinder uanset alder, uddannelse og kulturel baggrund.
– Det er vigtigt at finde frem til de mange ressourcer, som kvinder har. Vi ønsker, at de skal se sig selv, som Jesus ser dem, slutter Merete Tangstad.
Svend Løbner